ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμεόνε: "Ο Κριστιάνο δεν έκανε τίποτα κι αποβλήθηκε"

Atletico's head coach Diego Simeone gestures during a training session at the Lillekula Stadium, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid in Tallinn, Estonia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Atletico's head coach Diego Simeone gestures during a training session at the Lillekula Stadium, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid in Tallinn, Estonia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε θέση για την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βαλένθια.

Η φάση της αποβολής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων συζητείται έντονα (πέρα από την Ιταλία) και στην Ισπανία.

Λίγο το γεγονός ότι έγινε σε ματς ισπανικής ομάδας, λίγο ότι ο Κριστιάνο ήταν στην ισπανική Liga για εννιά χρόνια, ακόμη και "ουδέτεροι" ερωτώνται να πουν την άποψή τους για τη φάση. Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε θέση και το μέρος του Πορτογάλου.

"Μου φαίνεται ότι δεν έκανε τίποτα και στο τέλος αποβλήθηκε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με την εξέλιξη του VAR πώς θα αποδοθεί περισσότερη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο "Τσόλο".

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ