CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Μακάρι να κλωνοποιούσαμε Γκοντίν και Γκάμπι"

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone gives directions to his players during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's head coach Diego Simeone gives directions to his players during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα απέναντι στη Ρεάλ, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και δη με τους Ντιέγκο Γκοντίν και Γκάμπι.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε στη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του παρά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο από τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League.

"Ήταν ένας ημιτελικός Champions League κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτό έκανε δύσκολα τα πράγματα στην έδρα μας, όμως η ομάδα παρουσίασε επιχειρήματα για το ότι ανταγωνίζεται τόσα χρόνια σε τέτοιο επίπεδο", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής των "ροχιμπλάνκος".

"Ήταν ένα εξωπραγματικό παιχνίδι. Υπήρχε τεράστιος χαρακτήρας από ένα σύνολο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να κλωνοποιήσουμε ποδοσφαιριστές όπως ο Γκοντίν ή ο Γκάμπι, που δίνουν τη ζωή τους για τον σύλλογο. Πήγαμε το παιχνίδι πολύ καλά, αλλά το γκολ τους μας πλήγωσε πολύ".

Για το εάν υπήρχε πίστη για μία απίθανη ανατροπή, ο 47χρονος προπονητής ήταν κατηγορηματικός: "Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς και το να διατηρείς αυτήν την παρουσία σε έναν ημιτελικό είναι αρκετά περίπλοκο. Δεν μιλάμε απλά για να μιλάμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και βρεθήκαμε κοντά στο να πάρουμε την πρόκριση. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν σημαντικός".

Όσο για το εάν η Ατλέτικο φτάνει το επίπεδο της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, υπογράμμισε: "Φαίνεται σαν ένα μικρό βήμα, ωστόσο είναι ένα τεράστιο άλμα. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε μία μέρα".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ