CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε για τη χειρονομία: "Το έκανα από την καρδιά μου"

Juventus coach Massimiliano Allegri and Atletico coach Diego Simeone speak ahead of the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Juventus coach Massimiliano Allegri and Atletico coach Diego Simeone speak ahead of the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο Ντιέγο Σιμεόνε υποστήριξε πως η ομάδα του θα υποφέρει στη ρεβάνς του Τορίνου παρά το 2-0 επί της Γιουβέντους ενώ δικαιολόγησε πλήρως τον έντονο πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Γιουβέντους στο "Wanda Metropolitano" στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League όμως το εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και από το ίδιο το σκορ, αυτό που ίσως συζητιέται περισσότερο είναι ο ακραίος πανηγυρισμός του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το πρώτο γκολ των "ροχιμπλάνκος".

Ο Αργεντινός τεχνικός, που είναι γνωστός για τον παρορμητισμό του εντός γηπέδου, έπιασε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με τον πανηγυρισμό αυτό να τον έχει επαναλάβει στο παρελθόν και ως παίκτης και τον ίδιο να τον "στηρίζει" 100%.

"Το έκανα ως παίκτης σε Λάτσιο-Μπολόνια και το έκανα ξανά για να δείξω στους οπαδούς μας ότι έχουμε κοχόνες (σ.σ. τα ανδρικά γεννητικά όργανα στην ισπανική γλώσσα).

Η κίνησή μου αυτή δεν πήγαινε στην άλλη ομάδα, είχα στραφεί προς τους δικούς μας οπαδούς. Δεν είναι μία όμορφη χειρονομία, το παραδέχομαι, αλλά αισθάνθηκα πως είχα ανάγκη να το κάνω.

Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, παλέψαμε τόσο σκληρά και ο Ντιέγκο Κόστα δούλεψε πραγματικά σκληρά αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Έπρεπε να δείξω το πώς αισθανόμουν.

Εάν κάποιος προσεβλήθη μπορώ να ζητήσω συγγνώμη αλλά το έκανα από την καρδιά μου", τόνισε στο φινάλε του αγώνα ο "Τσόλο", ο οποίος για τη ρεβάνς του Τορίνου όπου η Ατλέτικο θα κατέβει για να υπερασπιστεί το 2-0 κόντρα στην Γιουβέντους, δήλωσε:

"Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο σύλλογο στο σπίτι του. Περιμένουμε να υποφέρουμε πάρα πολύ στο δεύτερο ματς".

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ