CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Ελπίζω ο διαιτητής να περάσει απαρατήρητος"

Atletico's head coach Diego Simeone talks to the media prior the Champions League round of 16 first leg soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen, Germany, Monday, Feb. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's head coach Diego Simeone talks to the media prior the Champions League round of 16 first leg soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen, Germany, Monday, Feb. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

O Ντιέγκο Σιμεόνε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Ατλέτικο με τη Ρεάλ (02/05, 21:45), τονίζοντας πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους "μερένγκες". Τι είπε για το θέμα της διαιτησίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέλυσε τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στους "μερένγκες", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάρτιον Άτκινσον.

"Η δουλειά του Ζιντάν είναι εξαιρετική, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Θεωρώ πως οι παίκτες της Ρεάλ θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν απ' τα πρώτα λεπτά του αγώνα", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", ενώ όσον αφορά στον παράγοντα "διαιτησία", τόνισε:

"Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τον διαιτητή. Ελπίζω πως στην αυριανή αναμέτρηση θα περάσει απαρατήρητος. Θα είναι το καλύτερο για όλους μας. Εύχομαι να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση".

Για τη θέση του δεξιού μπακ λόγω των απουσιών του Βρσάλικο και του Χουάνφραν: "Φαντάζομαι πως θα είναι ένα περίπολο παιχνίδι, όμως είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου ποιον θα χρησιμοποιήσω στα δεξιά".

Για τη φιλοσοφία της ομάδας του: "Αύριο θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε μία ομάδα που θα παίξει με το πάθος ενός οπαδού της Ατλέτικο".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ