CHAMPIONS LEAGUE

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City fans cheer prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City fans cheer prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Επίθεση από οπαδούς της Σάλκε δέχτηκε φίλος της Μάντσεστερ Σίτι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Έρευνα διεξάγει η αστυνομία.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από συμπλοκή με οπαδούς της Σάλκε στο Γκέλζενκίρχεν. Ο 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας.

Ελάχιστες λεπτομέρειες για το συμβάν έχουν γίνει γνωστές με τις Αστυνομικές Αρχές να διεξάγουν έρευνα.

"Σε διαμάχη, ένας 32χρονος Άγγλος δέχτηκε ένα χτύπημα το οποίο τον έριξε στο έδαφος. Από την πτώση του προκλήθηκε ζημιά στον κεφάλι" ανέφερε η δήλωση της γερμανικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-2 επί της Σάλκε και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ