CHAMPIONS LEAGUE

Σαχίν: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρόσωπα δίπλα μου..."

Dortmund's Nuri Sahin, Sokratis Papastathopoulos, Lukasz Piszczek, Matthias Ginter and Julian Weigl, from left, react after losing 2-3 during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Nuri Sahin, Sokratis Papastathopoulos, Lukasz Piszczek, Matthias Ginter and Julian Weigl, from left, react after losing 2-3 during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μπορεί η Ντόρτμουντ να έχασε 3-2 από τη Μονακό για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, όμως κανένας δεν είχε όρεξη να μιλήσει για μπάλα και μεταξύ αυτών και ο συγκλονισμένος, Νούρι Σαχίν (VIDEO).

Τι και αν η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε 3-2 από τη Μονακό στην έδρα της για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Κανένας δεν είχε όρεξη να μιλήσει για μπάλα μετά απ' ό,τι συνέβη με την επίθεση με εκρηκτικά στο πούλμαν της ομάδας το βράδυ της Τρίτης (11/4). Η ομάδα σώθηκε από θαύμα και άπαντες είναι συγκλονισμένοι, κανένας δεν μπορούσε να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ αυτών και ο Νούρι Σαχίν, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς φαινόταν ότι ότι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να συνέλθει από το περιστατικό. Ένα 24ωρο μετά, ήταν πολύ νωπό το σκηνικό για να ξεχαστεί τόσο γρήγορα. Η εικόνα του τα έλεγε όλα, ακόμα και αν δεν χρειαζόταν να μιλήσει.

"Είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό και να βρω τις σωστές λέξεις. Είχαμε δει τι γίνεται στον κόσμο με την τρομοκρατία, αλλά από την τηλεόρασή μας. Ήταν πολύ μακριά από εμάς. Ακόμη και όταν βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου.

Χθες βράδυ, όμως, νιώσαμε πώς είναι να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση. Δεν εύχομαι αυτό το συναίσθημα σε κανέναν. Δεν ξέρω αν ο κόσμος μπορεί να το καταλάβει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο,δεν μπορούσα να σκεφτώ το ποδόσφαιρο

Χθες, δεν συνειδητοποίησα τι έγινε. Όταν γύρισα σπίτι και η γυναίκα και ο γιος μου με περίμεναν στην πόρτα, κατάλαβα πόσο τυχερός ήμουν. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό, αγαπάμε το ποδόσφαιρο, υποφέρουμε για το ποδόσφαιρο και ξέρω ότι παίρνουμε πολλά χρήματα. Έχουμε μια προνομιακή ζωή, όμως είμαστε άνθρωποι. Υπάρχουν τόσα παραπάνω πράγματα από το ποδόσφαιρο στον κόσμο και χθες το νιώσαμε.

Όταν ήμουν στο λεωφορείο χθες, δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρόσωπα. Κάθομαι δίπλα στον Σμέλτσερ και δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό του. Ήταν απίστευτο", ανέφερε ο Σαχίν μετά τον αγώνα με τη Μονακό.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ