CHAMPIONS LEAGUE

Σάλος στη Σκωτία με τον... βουλευτή (!) βοηθό διαιτητή στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Σάλος στη Σκωτία με τον... βουλευτή (!) βοηθό διαιτητή στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Ο Ντάγκλας Ρος είναι βοηθός διαιτητή στον αποψινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και στη Σκωτία έχει προκαλέσει πυρά, διότι είναι βουλευτής των Συντηρητικών και χάνει μια πολύ σημαντική ψηφοφορία.

Ο Ντάγκλας Ρος είναι βοηθός διαιτητή στην αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου" (21:45). Το φοβερό της υπόθεσης με τον Σκωτσέζο είναι πως στην χώρα του είναι βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος. Ποιος να περίμενε μάλιστα ότι το ματς των Πειραιωτών και η δική του παρουσία σε αυτό, θα προκαλούσε σάλο στην πατρίδα του. Και εξηγούμαστε...

Η αποψινή αναμέτρηση είναι η αιτία για την απουσία Σκωτσέζου βουλευτή από το Κοινοβούλιο, τη στιγμή που θα συζητείται και θα ψηφίζεται μια σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την κοινωνική πρόνοια. Ο ίδιος έχει προτιμήσει να βρίσκεται στο παιχνίδι και έχει λάβει σχετική άδεια για την απουσία του, όσο θα γίνεται η κρίσιμη συζήτηση στο Γουέστμίνστερ.

Η απουσία του έχει προκαλέσει αντιδράσεις λόγω της μεγάλης σημασίας των μεταρρυθμίσεων που θέλει να περάσει η κυβέρνηση. Η συζήτηση αναμένεται να είναι έντονη και οι τόνοι σίγουρα θα ανέβουν, επομένως η απουσία θεωρείται από πολλούς ως απαράδεκτη.

Ο βοηθός διαιτητή έλαβε μεν άδεια να απέχει από την διαδικασία, με τον υπουργό Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σΐνεϊ, να τον στοχοποιεί πάντως και να τονίζει πως πρόκειται για ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων και πως "δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων".

Το Κόμμα του τον υποστήριξε μεν και εκπρόσωπος των Συντηρητικών είπε πως "θα υπάρχουν πολλοί Σκωτσέζοι Συντηρητικοί εκπρόσωποι σε αυτή την συζήτηση", αυτό όμως δεν γλίτωσε τον Ρος από τα "πυρά". Είναι σίγουρο πως μόλις επιστρέψει στην χώρα του θα έχει να πει πολλά.

Να τονιστεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που μένουν πίσω οι υποχρεώσεις του ως βουλευτής για την δεύτερη δουλειά του ως βοηθός διαιτητή. Τελευταία φορά, δε, που βρέθηκε σε ευρωπαϊκό ματς, ήταν στο Ντομζάλε - Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Europa League και για το συγκεκριμένο ματς έλαβε 1.610 ευρώ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ