CHAMPIONS LEAGUE

Ρουί Βιτόρια: "Πλέον το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ"

Benfica coach Rui Vitoria gestures during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Benfica coach Rui Vitoria gestures during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Μποαβίστα και τόνισε πως πλέον οι "Αετοί της Λισαβόνας" στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ (21/08).

Η Μπενφίκα επιβλήθηκε με 2-0 της Μποαβίστα για τη Liga NOS και πηγαίνει με ανεβασμένη την ψυχολογία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21/08) για τα playoffs του Champions League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ο τεχνικός των "Αετών της Λισαβόνας", Ρούι Βιτόρια τόνισε πως πλέον η ομάδα του στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο".

"Πλέον το μυαλό μας στρέφεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία στον αγώνα και κυρίως όσον αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μετά από έναν απαιτητικό αγώνα για το Champions League. Πρέπει να νικήσουμε, να συνεχίσουμε τις νίκες, παρά την κούραση. Οι παίκτες μας όμως έχουν θέληση, έχουν αυτοπεποίθηση. Το μυαλό ελέγχει το σώμα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ