ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρουί Βιτόρια: "Νίκη με ΑΕΚ για τα 3.000.000 ευρώ"

Benfica head coach Rui Vitoria directs his players during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Benfica head coach Rui Vitoria directs his players during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, έθεσε ως στόχο τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ (12/12, 22:00) για να προσθέσουν οι "αετοί" στα ταμεία τους άλλα περίπου 3.000.000 ευρώ, το πριμ δηλαδή που αντιστοιχεί σε περίπτωση επικράτησης στο Champions League.

Η Μπενφίκα υποδέχεται την ΑΕΚ στο "Estadio da Luz" (12/12, 22:00) για την τελευταία (6η) αγωνιστική των ομίλων του Champions League κι ο τεχνικός των "αετών", Ρουί Βιτόρια, έθεσε ως στόχο τη νίκη για να κλείσει θετικά ο κύκλος των αγώνων στη φάση αυτή της διοργάνωσης (η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας οριστικά θα συνεχίσει στο Europa League).

Ο 48χρονος προπονητής από την Αλβέρκα ξεκαθάρισε ότι θέλει τη νίκη κόντρα στην Ένωση για έναν ακόμη λόγο. Για να προστεθεί στα ταμεία της Μπενφίκα το ποσό περίπου των 3.000.000 ευρώ (2.700.000 το ακριβές ποσό), αυτό που δηλαδή αντιστοιχεί στο πριμ κάθε νίκης.

"Δεν μπορέσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και η πραγματικότητα μας φέρνει στο Europa League. Έχουμε φιλοδοξίες, είναι απαιτητική διοργάνωση. Την Τετάρτη κλείνουμε έναν σημαντικό κύκλο και θέλουμε να το κάνουμε με νίκη. Θέλουμε να προσθέσουμε ακόμη 3.000.000 στα ταμεία της ομάδας με τη νίκη.

Μετά θα δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος (στους 32 Europa League). Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε εκείνο το ματς", υποστήριξε ο Ίβηρας.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ