ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρουί Βιτόρια: "Η αποβολή του Ρούμπεν Ντίας άλλαξε τις ισορροπίες"

Benfica head coach Rui Vitoria, right, reacts during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Benfica at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Benfica head coach Rui Vitoria, right, reacts during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Benfica at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, υποστήριξε ότι η αποβολή του Ρούμπεν Ντίας άλλαξε τις ισορροπίες και παραδέχθηκε ότι ευστόχησε στην αλλαγή του Άλφα Σεμέδο.

Η Μπενφίκα νίκησε (2-3) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League κι ο τεχνικός των "αετών", Ρουί Βιτόρια, στάθηκε στην αποβολή του Ρούμπεν Ντίας και την είσοδο του Άλφα Σεμέδο.

"Μετά την αποβολή είπα στα παιδιά να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο με αποφασιστικότητα, εξυπνάδα, να ελέγξουμε τον αντίπαλο. Να προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά και να ελαχιστοποιήσουμε την αριθμητική διαφορά. Μπήκαμε καλά, μετά τη φάση του Ρούμπεν Ντίας άλλαξαν οι ισορροπίες.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε παίκτη παραπάνω, αλλά κάναμε σωστή επιλογή με την είσοδο του Άλφα. Μένει ακόμη χρόνος για το ματς με τον Άγιαξ. Δεν υπάρχει λόγος ανυπομονησίας. Όταν θα έλθει η ώρα, θα δούμε ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Θα βρούμε τις λύσεις", υποστήριξε ο Ρουί Βιτόρια.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ