CHAMPIONS LEAGUE

Ρουί Πατρίσιο: "Θα μπορούσαμε και περισσότερα γκολ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ, Ρουί Πατρίσιο, υποστήριξε ότι τα "λιοντάρια" θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έφυγαν από το "Γ. Καραϊσκάκης" με τη νίκη.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ των "λιονταριών", Ρουί Πατρίσιο, στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος.

"Κάναμε ένα άριστο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και είχαμε τον έλεγχο του ματς, δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Αλλά, το πιο σημαντικό ήταν ότι φύγαμε με τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά δεν το κάναμε.

Σε κάθε ματς, παίζουμε για να νικήσουμε. Το να ξεκινήσεις τον όμιλο με νίκη είναι πάντα σημαντικό. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς", υποστήριξε ο Ρουί Πατρίσιο μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ