CHAMPIONS LEAGUE

Ρότζερς: "Η πιο σημαντική πρόκληση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΤΙΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΤΙΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρένταν Ρότζερς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης χαρακτήρισε την πρόκριση επί της ΑΕΚ, ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ήδη μετά το πρώτο παιχνίδι της Σέλτικ με την ΑΕΚ στην Γλασκώβη, ο Μπρένταν Ρότζερς δέχθηκε σκληρή κριτική. Χωρίς καν να έχει κριθεί η υπόθεση πρόκριση. Και πλέον δεδομένο ο τεχνικός της Σέλτικ είναι ιδιαίτερα πιεσμένος. Γι αυτό άλλωστε και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την πρόκριση επί της ΑΕΚ, ως την μεγαλύτερη πρόκληση που είχε μέχρι τώρα στην καριέρα του.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, είδαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Αναμένουμε μια δύσκολη αναμέτρηση κι αυτό είναι φυσιολογικό γι΄αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική γιατί μιλάμε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που είναι το Champions League. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην προκριθείς. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε και αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον αυριανό αγώνα. Η πρόκριση στα play off είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους μας».

-Για την πρόκληση της… πρόκρισης:
«Έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχες προκλήσεις, ενδεχομένως λόγω των συνθηκών ίσως είναι η σημαντικότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την ποιότητα και τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και προσδοκούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω στην ομάδα και την προετοιμασία της γιατί έχουμε πολλές αναμετρήσεις στη συνέχεια. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στη συνέχεια»

-Για τον Ντεμπελέ:
«Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως δούλεψε σκληρά, επανήλθε και θα είναι στην ομάδα αύριο. Ίσως είναι πρόωρο να ξεκινήσει, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο, έχει τεράστια θέληση να παίξει και σε κάποιο σημείο του αγώνα θα παίξει το ρόλο του».

-Για τον Μπογιάτα:
«Η απουσία του Μπογιάτα δεν μας αποσπά. Θα έλεγα ότι είναι λυπηρό που δεν είναι μαζί μας, αλλά εμείς θα δείξουμε πίστη σε αυτούς που είναι μαζί μας και θα αγωνιστούν αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ
Μπακάκης: "Να συνεχίσουμε το αήττητο"
Ουζουνίδης: "Ο Μάνταλος μπορεί να είναι στην αποστολή"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ