CHAMPIONS LEAGUE

Ρόουζ: "Ο Ποτσετίνο μας ενέπνευσε με τη Λίβερπουλ"

Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

O αριστερός μπακ της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ, αποκάλυψε ότι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έφερε ως παράδειγμα τη Λίβερπουλ και την ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα για να εμπνεύσει τους σπερς.

Η Τότεναμ πανηγύρισε επική νίκη-πρόκριση εκτός έδρας (2-3) επί του Άγιαξ χάρη στο χατ-τρικ του Λούκας Μόουρα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Οι σπερς θα συναντήσουν στον τελικό της Μαδρίτης (1/6) τη Λίβερπουλ.

Αυτήν και τη νίκη με 4-0 επί της Μπαρτσελόνα, ανατρέποντας το σκορ ήττας του πρώτου ματς στη Βαρκελώνη, έφερε ως παράδειγμα έμπνευσης τους παίκτες του ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όπως αποκάλυψε ο Ντάνι Ρόουζ μετά τη μαγική βραδιά της ομάδας του στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" του Άμστερνταμ.

"Είδαμε και εμπνευστήκαμε από αυτό που έκανε η Λίβερπουλ την Τρίτη. Και θέλαμε να αποδείξουμε πως και για εμάς δεν είχε τελειώσει η πρόκριση. Ο Ποτσετίνο έκανε αναφορά σε αυτό που κατάφερε η Λίβερπουλ, στο ξενοδοχείο πριν από το ματς. Δεν τον ένοιαζε να χάσουμε απόψε, αλλά να αποκλειόμασταν με το... σωστό τρόπο.

Είμαστε τυχεροί και προκριθήκαμε στον τελικό του Champions League", υποστήριξε ο 28χρονος Άγγλος μπακ των Λονδρέζων για τον τεχνικό του, ο οποίος κατέρρευσε και ξέσπασε σε δάκρυα μετά τη λήξη του ματς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ