CHAMPIONS LEAGUE

Ρομπίνιο: "Η ομάδα είναι έτοιμη για το Champions League"

Brazil's Robinho celebrates after scoring the opening goal during a Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Ester Roa Rebolledo Stadium in Concepcion, Chile, Saturday, June 27, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Robinho celebrates after scoring the opening goal during a Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Ester Roa Rebolledo Stadium in Concepcion, Chile, Saturday, June 27, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο σούπερ σταρ της Μπασακσεχίρ, Ρομπίνιο, ανέφερε πως η ομάδα του έχει φέτος τη δυνανότητα να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο σούπερ σταρ της Μπασακσεχίρ, Ρομπίνιο, ανέφερε πως η ομάδα του έχει φέτος τη δυνανότητα να βρεθεί στους ομίλους του Champions League, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του θεσμού, εφόσον οι Πειραιώτες αποκλείσουν τη Βικτόρια Πλζεν.

"Αντιμετωπίσαμε ορισμένες δυσκολίες μετά τις διακοπές, αλλά είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Εχουμε δουλέψει σκληρά. Η ομάδα είναι έτοιμη για το Champions League. Ο,τι και αν συμβεί, το πιστεύουμε και θεωρούμε πως μπορούμε φέτος να μπούμε στους ομίλους.

Εγιναν αρκετά λάθη και χάσαμε το πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ελπίζω φέτος μαζί με τον Μπα να πετύχουμε περισσότερα γκολ και να μην αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Εκτός από μένα στην Μπασάκσεχιρ βρίσκονται οι Ντεμπά Μπα, Αρντά Τουράν και Βίσκα.

Διαθέτουμε πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με το ατομικό ταλέντο, αλλά σαν σύνολο πιστεύω θα είμαστε αποτελεσματικοί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός της τουρκικής ομάδας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ