CHAMPIONS LEAGUE

Ρομπέρτο Κάρλος: "Η Λίβερπουλ διασκεδάζει χάρη στον Κλοπ"

Former Real Madrid Brazilian player Roberto Carlos attends the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Former Real Madrid Brazilian player Roberto Carlos attends the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε στο Sport24.gr για τον τελικό του Champions League, Τότεναμ - Λίβερπουλ, κι έστειλε μήνυμα στον συμπατριώτη του μέσο του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε.

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο τελικό του Champions League, την εμπειρία του οποίου μόνο η Heineken μπορεί να σας προσφέρει.

Τότεναμ και Λίβερπουλ αναμένεται να ριχτούν στη μάχη του "Wanda Metrolopitano" - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - της Μαδρίτης. Της πόλης δηλαδή που πανηγύρισε τρία Champions League με τον Ρομπέρτο Κάρλος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλωστε ακόμη και σήμερα ο 46χρονος Βραζιλιάνος είναι μόνιμος κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας, καθώς εργάζεται στα τμήματα υποδομής των μερένγκες.

Το Sport24.gr τον συνάντησε στην Πλάθα Μαγιόρ την Παρασκευή (31/5) το απόγευμα. Ο Ρομπέρτο Κάρλος έπλεξε το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ έστειλε μήνυμα στον Γκιλιέρμε του Ολυμπιακού, τον οποίον γνωρίζει καθώς αμφότεροι έχουν φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς.

- Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα αυτή τη διοργάνωση. Έχεις συμμετάσχει σε τελικούς και τους έχει κερδίσει. Τι σημαίνει για τη Μαδρίτη ο τελικός του Champions League;

"Είναι σημαντικό για όλη την Ισπανία, πόσο μάλλον γι' αυτή την πόλη. Η Μαδρίτη ζει κι αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Οι επιτυχίες της Ρεάλ έχουν συνδέσει την πρωτεύουσα με τη διοργάνωση".

- Λίβερπουλ ή Τότεναμ; Ποιο είναι το φαβορί;

"Είμαι ειλικρινής κι απαντώ το ίδιο σε όλους όσους με ρωτούν. Δεν βλέπω φαβορί. Αντίθετα, βλέπω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και γκολ, αλλά θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

- Κλοπ ή Ποτσετίνο;

"Μου αρέσουν και οι δύο. Η Λίβερπουλ έχει μεγάλο προπονητή, βλέπει ότι οι παίκτες διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο που παίζουν".

- Είχες πρόταση ν' αναλάβεις τεχνική ηγεσία ελληνικής ομάδας;

"Είχα στο παρελθόν, αλλά ήταν τη στιγμή που με κάλεσε η Ρεάλ ν' αναλάβω πόστο στα τμήματα υποδομής της. Επέλεξα το δεύτερο".

- Στον Ολυμπιακό παίζει κι ένας συμπατριώτης σου. Τόσο ο Γκιλιέρμε όσο κι εσύ έχετε φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς...

"Τον γνωρίζω καλά. Όταν έφυγα εγώ από την Κορίνθιανς αυτός πήγε. Είναι πολύ καλός παίκτης, ελπίζω να παίξει σε αυτη τη διοργάνωση την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ