ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα - Ρεάλ: Ο Μανωλάς επιστρέφει και ξεκινά βασικός κόντρα στους "μερένγκες"

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, διέψευσε τις εκτιμήσεις, ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό του και ξεκινά βασικός στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ (27/11, 22:00).

Η Ρόμα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Olimpico" (27/11, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τι κι αν οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Κώστα Μανωλά έδειχναν ότι θα χάσει το ματς των "τζαλορόσι" με τους "μερένγκες";

O 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Σιόβα στο 28ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Φινλανδίας για το Nations League, ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό του.

Πέρασε με επιτυχία τα τεστ κι έτσι ο τεχνικός της ομάδας από την "Αιώνια Πόλη", Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, αναμένεται να τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην αντίστοιχη της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ρεάλ και Ρόμα έχουν από εννιά βαθμούς και διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου τους, ενώ η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς και μαθηματικές ελπίδες ν' αποκλείσει κάποια εκ των δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ