ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα - Ρεάλ: Ο Κολάροβ έδωσε σούπερ μάθημα στους οπαδούς μιλώντας για... τένις!

Roma's Aleksandar Kolarov celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Aleksandar Kolarov celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Αλεκσάνταρ Κολάροβ εξέφρασε σιγουριά για την πρόκριση της Ρόμα στο νέο Champions League και εξήγησε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο για ποιο τρόπο δεν αποδέχεται την οργή των οπαδών όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα.

Η Ρόμα δέχτηκε χαστούκι στο πρωτάθλημα το Σάββατο χάνοντας 1-0 από την Ουντινέζε όμως αυτό δεν την πτοεί ενόψει Ρεάλ, με τον Αλεκσάνταρ Κολάροβ να βγάζει αυτοπεποίθηση στη συνέντευξη Τύπου αλλά παράλληλα να προσπαθεί να... ηρεμήσει τους απογοητευμένους οπαδούς.

"Δεν διάγουμε μία καλή περίοδο αλλά δεν αισθάνομαι δυσκολίες, έχουμε πραγματικούς άνδρες για να βγούμε από αυτή την κρίση. Η Ρόμα στην Μαδρίτη δεν ήταν στο ύψος της Ρόμα του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης πρέπει να δείξουμε από το πρώτο λεπτό, μπροστά στους οπαδούς μας, ότι αυτοί είναι οι φιλοξενούμενοι. Θεωρώ πως είναι σύμπτωση που παίζουμε καλύτερα στο Champions League απ'ότι στο πρωτάθλημα και είμαι πεπεισμένος πως στο φινάλε της σεζόν θα έχουμε τερματίσει μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος διεθνής μπακ, ο οποίος δεν θέλησε στη συνέχεια να χαϊδέψει τα αυτιά των τιφόζι των Ρωμαίων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν έχω να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν, εάν είναι θυμωμένοι μαζί μας, είναι δικαίωμά τους. Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή: ο οπαδός μπορεί να είναι οργισμένος, μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του στο στάδιο.

Όμως ο οπαδός γενικότερα, όχι μόνο αυτός της Ρόμα, θα πρέπει να έχει επίγνωση ότι γνωρίζει λίγα για το ποδόσφαιρο. Και εγώ για παράδειγμα παρακολουθώ τένις και μπάσκετ αλλά καταλαβαίνω λίγα, μπορώ μόνο να υποστηρίζω κάποιον αλλά δεν μπορώ να αρχίσω να μιλάω για το πώς θα έπρεπε να παίζει ο Τζόκοβιτς...

Μπορώ να υποστηρίζω, να βρίζω αν χάνει η ομάδα μου, όμως δεν μπορώ να καταθέτω επιχειρήματα για θέματα τακτικής, δεν θα το επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου. Εδώ μιλάει πολύ ο κόσμος, σπαταλάει τα λόγια του και αυτό δεν οδηγεί πουθενά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ