CHAMPIONS LEAGUE

Ρήξη χιαστού στην Κράσνονταρ ο Καμπελά

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρεμί Καμπελά υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα της Κράσνονταρ με τον Ολυμπιακό και για τους επόμενους έξι μήνες τίθεται νοκ άουτ. Ισχυρό πλήγμα στη ρωσική ομάδα με τον Γάλλο χαφ.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ρεμί Καμπελά έγινε αλλαγή. Ο Γάλλος χαφ της Κράσνονταρ είχε τραυματιστεί λίγα λεπτά νωρίτερα και παρότι επιχείρησε να συνεχίσει, κατάλαβε ότι ήταν αδύνατο.

Μερικές ώρες μετά, τα νέα σχετικά με την κατάσταση του 29χρονου μέσου είναι δυσάρεστα. Υπέστη ρήξη χιαστού και για τους επόμενους μήνες τίθεται νοκ άουτ. Ο Καμπελά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κράσνονταρ, η οποία τον αγόρασε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αντί 12 εκατ. ευρώ από τη Σεντ Ετιέν.

Ο ίδιος ανέφερε για τον τραυματισμό του στο instagram: "Αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη στιγμή στη ζωή μου. Στη ζωή όμως υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα από έναν τραυματισμό. Θα γυρίσω πιο δυνατός". Αυτή είναι η δεύτερη φορά που καλείται να αντιμετωπίσει ανάλογο χτύπημα. Του είχε ξανασυμβεί τον Σεπτέμβριο του 2009 σε προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοκαριστικός και γεμάτος υγεία ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: Περνάει την Κράσνονταρ και "εκτοξεύεται"
Ολυμπιακός: Το γλέντι μετά την τεσσάρα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ