CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Ρεάλ, καθώς έχασε με 3-4 από την Σάλκε στην Μαδρίτη, όμως προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης, καθώς είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία (videos)

Για 32η φορά στην ιστορία της και 5η συνεχόμενη, η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα της με 3-4 από την Σάλκε στην ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Οι Γερμανοί έκαναν εκπληκτική εμφάνιση, προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και μετά την ανατροπή της Ρεάλ, έκαναν και αυτοί ανατροπή με το δεύτερο γκολ του Χούντελααρ στο 84'.

Ένα γκολ ακόμη ήθελε η Σάλκε για να προκριθεί και έχασε στα τελευταία λεπτά δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τους οπαδούς της "βασίλισσας" να αποδοκιμάσουν έντονα και να κουνούν άσπρα μαντήλια στον Αντσελότι μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Αποκάλυψη ήταν ο 19άχρονος Γερμανός από την Σενεγάλη, Λερουά Σανέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και έκανε εκπληκτική εμφάνιση, πέτυχε ένα όμορφο γκολ και λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά στα τελευταία λεπτά για το γκολ της πρόκρισης.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έγινε η πρώτη που πετυχαίνει πάνω από 2 γκολ στην έδρα της Ρεάλ σε νοκ-άουτ ματς του Champions League, ενώ έβαλε τέλος στο αήττητο 21 αγώνων των Μαδριλένων στην διοργάνωση.

Ρεάλ - Σάλκε 3-4
Schalke's Dutch forward Klaas-Jan Huntelaar (L) celebrates after scoring with Schalke's midfielder Max Meyer (R) during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match Real Madrid CF vs FC Schalke 04 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 10, 2015.     AFP PHOTO/ GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Schalke's Dutch forward Klaas-Jan Huntelaar (L) celebrates after scoring with Schalke's midfielder Max Meyer (R) during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match Real Madrid CF vs FC Schalke 04 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 10, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES
Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Σκόρερς: 25' και 45' Κρ. Ρονάλντο, 52' Μπενζεμά / 20' Φουχς, 40' και 84' Χούντελααρ, 57' Σανέ

Γήπεδο: "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόπινα (Σλοβενία)

Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ χαλαρά το ματς, επηρεασμένη από την κατάσταση των τελευταίων ημερών μετά τις γκέλες με Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο, έτσι το πλήρωσε.

Στο 20ό λεπτό και αφού είχε 2-3 καλές στιγμές, η Σάλκε άνοιξε το σκορ με τον Φουχς να κάνει το 0-1 με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία του Κασίγιας, έπειτα από την σέντρα του Μπαρνέτα από δεξιά (τα δύο μπακ-χαφ πρωταγωνιστές σε αυτήν την φάση).

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Το κοινό στο "Μπερναμπέου" αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες της Ρεάλ και στο 25' από κόρνερ του Τόνι Κρόος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, αντιδρώντας με βρισιές αντί να πανηγυρίσει και ο συμπατριώτης του, Φάμπιο Κοεντράο, προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Το γκολ δεν "ξύπνησε" τους παίκτες της βασίλισσας, η Σάλκε συνέχισε να είναι καλύτερη στο 40' ο Χούντελααρ έκανε το 1-2 στο 40', έχοντας μάλιστα δοκάρι σε σουτ του λίγα δευτερόλεπτα πριν.

Και πάλι 5 λεπτά χρειάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ισοφαρίσει, καθώς στο 45' έκανε το 2-2 με νέα εξαιρετική κεφαλιά, αυτήν την φορά στο δεύτερο δοκάρι από την σέντρα του Φάμπιο Κοεντράο από αριστερά.

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 52' να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα στην Ρεάλ, όμως στο 57' ισοφάρισε ο Σανέ με εξαιρετικό αριστερό πλασέ.

Η ανατροπή... στην ανατροπή για την Σάλκε ολοκληρώθηκε με τον Χούντελααρ να κάνει το 3-4 στο 84' με το δεύτερο γκολ του στο ματς και οι Γερμανοί ήθελαν ένα ακόμη γκολ για την πρόκριση.

Έχασαν μάλιστα δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Κασίγιας να αποκρούσει το πλασέ εκπληκτικού 19άχρονου, Λερουά Σανέ και στο 90 να μπλοκάρει το πλασέ του Χέβεντες!

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (83' Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (58' Μαρσέλο), Κεντίρα (58' Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Μπαρνέτα (81' Ουτσίντα), Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ (57' Γκορέτσκα), Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ (29' Σανέ), Χούντελααρ.

Η αποκάλυψη του ματς, ο 19άχρονος, Λερουά Σανέ, μόλις έχει πετύχει το όμορφο γκολ του...

Ρεάλ - Σάλκε 3-4

Οι ρεβάνς των "16":

Τρίτη (10/03)

Ρεάλ - Σάλκε 3-4 [ 2-0 ]

Πόρτο - Βασιλεία 4-0 [ 1-1 ]

Τετάρτη (11/02)

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν [ 1-1 ]

Μπάγερν - Σαχτάρ [ 0-0 ]

Τρίτη (17/03)

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν [ 0-1 ]

Μονακό - Άρσεναλ [ 3-1 ]

Τετάρτη (18/03)

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι [ 2-1 ]

Ντόρτμουντ - Γιουβέντους [ 1-2 ]

*ώρα έναρξης 21:45 σε όλα τα ματς

Ο πίνακας των σκόρερς

9 γκολ

Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ)

8 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

6 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

5 γκολ

Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

Γιασίν Μπραχιμί (Πόρτο)

Μάριο Μάντζουκιτς (Ατλέτικο)

4 γκολ

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ)

Νανί (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους)

Ρεάλ - Σάλκε 3-4 (highlights)

Ρεάλ - Σάλκε 3-4 (goals)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ