CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Παρί: Ο Μαρσέλο αποθέωσε τον Νεϊμάρ στην φυσούνα

Real Madrid's Marcelo fights for the ball against PSG's Neymar during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Marcelo fights for the ball against PSG's Neymar during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μαρσέλο και Νεϊμάρ είχαν χρόνο για μία σύντομη συνομιλία λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Ρεάλ με την Παρί στην Μαδρίτη, με τον μπακ των μερένγκες να στάζει μέλι για τον συμπατριώτη του.

Μαρσέλο και Νεϊμάρ είχαν καιρό να τα πουν, από τη στιγμή που ο Νεϊμάρ δεν παίζει εδώ και 1,5 χρόνο στην La Liga και αμφότεροι δεν πήραν μέρος στο πρόσφατο Copa America που φιλοξενήθηκε στην πατρίδα τους, και έτσι βρήκαν την ευκαιρία για μία σύντομη συνομιλία στο πλαίσιο του Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες βρέθηκαν μαζί στη φυσούνα λίγο πριν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, έχοντας μαζί και τον Καζεμίρο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να δείχνουν ενδιαφέρον για το τι ειπώθηκε μεταξύ τους και να "βγάζουν λαβράκι".

Και αυτό γιατί πήραν το υλικό από τις τηλεοπτικές κάμερες της Movistar και προσπάθησαν να διαβάσουν τα χείλη τους, με την ατάκα του Μαρσέλο προς τον Νεϊμάρ να είναι ενδεικτική της σχέσης εκτίμησης που συνδέει τους δύο παίκτες.

"Παίζεις καλύτερα από τον Εμπαπέ", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μαρσέλο, βάζοντας μάλιστα στην εξίσωση και έναν παίκτη για τον οποίο ο οργανισμός Ρεάλ κάνει ό,τι μπορεί εδώ και έναν χρόνο για να τον αρπάξει από το Παρίσι και να τον φέρει στην Μαδρίτη ώστε να αποτελέσει το νέος ηγέτη της.

Ρεάλ - Παρί: Ο Μαρσέλο αποθέωσε τον Νεϊμάρ στην φυσούνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πρόκριση η Σίτι, εξάρα η Μπάγερν, ματσάρα στη Μαδρίτη
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ