CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ: Τα δάκρυα του Βινίσιους

Real forward Vinicius Junior reacts after a missed scoring opportunity during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real forward Vinicius Junior reacts after a missed scoring opportunity during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο δεύτερος άτυχος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ και ξέσπασε σε κλάματα όταν αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού (VIDEO).

Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε ο Σαντιάγκο Σολάρι στο πρώτο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης της φάσης των "16" του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Άγιαξ, με τον Βινίσιους Τζούνιορ να ξεσπά σε κλάματα.

Στο 29' ο τραυματίας Λούκας Βάθκεθ έδωσε τη θέση του στον Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Βινίσιους Τζούνιορ πέρασε εκτός, με τον Μάρκο Ασένσιο να τον αντικαθιστά.

Ο Βινίσιους σε μία προσπάθειά του από αριστερά στο 34' χτύπησε και οι έντονοι πόνοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει. Όταν ο 18χρονος εξτρέμ κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να μείνει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του που βρισκόταν πίσω με 2-0, τότε ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το video:

Photocredits: AP/Andrea Comas

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ