CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτος σκόρερ ο Πάρντο, μαζί με Μέσι, Καβάνι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στο φινάλε του αγώνα με τη Σπόρτινγκ, ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του φετινού Champions League, μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Έντινσον Καβάνι.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά τους αγώνες της πρώτης ημέρας της 1ης αγωνιστικής του Champions League βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο φινάλε της εντός έδρας ήττας από τη Σπόρτινγκ, είναι μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Έντινσον Καβάνι, οι μόνοι που σημείωσαν δύο τέρματα στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αργεντίνος νίκησε δύο φορές τον Μπουφόν στο 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους, ενώ ο επιθετικός της Παρί βρήκε δύο φορές δίχτυα στο επιβλητικό 5-0 των Γάλλων στην έδρα της Σέλτικ.

Όσον αφορά στον Πάρντο, πριν από την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, μετρούσε άλλα τρία γκολ στο Champions League, όλα από τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" στη διοργάνωση.

Τα δύο τα είχε πετύχει στην ανατροπή με 2-1 επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο "Καραϊσκάκης", ενώ είχε σκοράρει και στο ιστορικό 3-2 επί της Άρσεναλ στο "Emirates", όταν είχε "ανοίξει" το σκορ. Συνολικά έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, μόλις σε 11 ευρωπαϊκά ματς!

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

2 γκολ

Φελίπε Πάρντο (Ολυμπιακός)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν)

1 γκολ

Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν)

Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα)

Βιτίνιο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Τιμούρ Ζαμαλέτντινοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Πέδρο (Τσέλσι)

Ντάβιντε Τζαπακόστα (Τσέλσι)

Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Τιεμού Μπακαγιοκό (Τσέλσι)

Μισί Μπατσουαγί (Τσέλσι)

Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ρομελού Λουκακού (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Σεϊντού Ντουμπιά (Σπόρτινγκ)

Ζέλσον Μαρτίνς (Σπόρτινγκ)

Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ)

* Έχουν σημειωθεί και δύο αυτογκόλ. Ένα από τον Μακσίμ Μεντβέντεβ (Γκαραμπάγκ) κι ένα από τον Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ