CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτος πασέρ της Παρί ο τερματοφύλακάς της!

PSG goalkeeper Kevin Trapp, left, argues with the referee Deniz Ayetekin during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
PSG goalkeeper Kevin Trapp, left, argues with the referee Deniz Ayetekin during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να αδικήθηκε στο "Camp Nou", αλλά αδίκησε και τον αυτό της με την έλλειψη ψυχής, ψυχραιμίας και πίστης. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κέβιν Τραπ είχε τις περισσότερες πάσες των Γάλλων στο ματς!

Είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα έκανε υπερπροσπάθεια, είχε ψυχή, αλλά είχε και την τύχη με το μέρος της, είτε όσον αφορά στο αυτογκόλ του Κουρζαουά λίγο πριν το τέλος του πρώτου είτε όσον αφορά κάποια διαιτητικά λάθη, κυρίως στο πέναλτι που πήρε ο Λουίς Σουάρες στο 90'.

Αλήθεια είναι επίσης πως η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει τεράστια ευθύνη για το ιστορικό πατατράκ. Οι παίκτες της τα είχαν χαμένα εξ αρχής, αλλά κυρίως στα τελευταία λεπτά δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου την μπάλα, δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε πάσα.

Ήταν σε κατάσταση σοκ οι περισσότεροι. Έβλεπαν το κακό να έρχεται. Ο Κριχόβιακ μπήκε στο 92' και στα 3 λεπτά που έπαιξε δεν ακούμπησε μπάλα, δεν έκανε ούτε πάσα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο παίκτης της Παρί με τις περισσότερες πάσες στο ματς ήταν ο τερματοφύλακάς της, ο Γερμανός, Κέβιν Τραπ!

Ο 26άχρονος πορτιέρε είχε 30 πάσες, ακολούθησε ο Βεράτι με 26, ο Μαρκίνιος (στόπερ) με 25 και ο Καβάνι (στράικερ) με 24. Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπήκε στο 54', αλλά έκανε μόνο 10 πάσες!

Πρώτος πασέρ της Παρί ο τερματοφύλακάς της!

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ