CHAMPIONS LEAGUE

Πρόεδρος Ατλέτικο: "Αν δεν ολοκληρωθεί το Champions League, να το πάρει η ομάδα που απέκλεισε τη Λίβερπουλ"

Atletico Madrid's Marcos Llorente, left, celebrates after scoring his side's second goal during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Atletico Madrid's Marcos Llorente, left, celebrates after scoring his side's second goal during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

O πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο προχώρησε σε μία "επαναστατική" πρόταση, καθώς τόνισε πως σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί το Champions League, το τρόπαιο πρέπει να πάρει η Ατλέτικο που απέκλεισε την κάτοχο Λίβερπουλ.

Η ολοκλήρωση του Champions League είναι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τους παράγοντες της UEFA, οι οποίοι καλούνται να βρουν λύση προκειμένου να αποφευχθεί μία τεράστια οικονομική ζημιά, που θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η λύση που προκρίνεται φαίνεται πως είναι η διεξαγωγή ενός Final-8 στη Λισαβόνα, αλλά προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο σχολίασε το μέλλον της φετινής διοργάνωσης, ενώ προχώρησε και σε μία "επαναστατική" πρόταση, υποστηρίζοντας πως το δίκαιο είναι το τρόπαιο να καταλήξει στην ομάδα που απέκλεισε την κάτοχο Λίβερπουλ, δηλαδή την Ατλέτικο, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν.

"Έχουν μείνει μερικά νοκ άουτ για τους 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός. Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και να γίνει στη συνέχεια ένα Final-8. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Αν επικεντρωθούμε στη Μαδρίτη, τότε στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορονοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την πρωταθλήτρια, δηλαδή η Ατλέτικο τη Λίβερπουλ".

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Champions League: Final-8 στη Λισαβόνα, τελικός 23 Αυγούστου στο Ντα Λουζ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ