CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γιουβέντους στην Μαδρίτη δεσπόζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League, το οποίο ανοίγει το απόγευμα με το κρισιμότατο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα και βαθμολογίες (videos)

Μετά την πρώτη ιταλο-ισπανική "μάχη" της Τρίτης μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα, έρχεται την Τετάρτη η δεύτερη στην Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Γιουβέντους.

Φυσικά πρόκειται για το ματς της βραδιάς, η... αυλαία της οποίας ανοίγει στις 19:00, με το πολύ κρίσιμο ματς στην Μόσχα μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Τελευταίο χαρτί στο "Ολντ Τράφορντ"

Η Σοθιεδάδ δεν έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και ψάχνει τρόπο να σταθεί... όρθια στο "Ολντ Τράφορντ" και με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ManUtd να μείνει "ζωντανή", ενώ στο άλλο ματς του 1ου ομίλου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Σαχτάρ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστηρίζει πως οι Φέρντιναντ και Βίντιτς έχουν σημειώσει πρόοδο, αλλά είναι δύσκολο να αγωνιστούν, ενώ πιθανότητες να είναι έτοιμοι έχουν οι Γουέλμπεκ και Κλέβερλι. Ο Χακόμπα Ασαράτε από την άλλη εκτός της "μόνιμης" απουσίας του Εστέμπαν Γκρανέρο, πιθανότατα θα στερηθεί και τον Γκόρκα Ελουστόντο.

Ο τεχνικός της Μπάγερ, Σάμι Χίπια, δεν υπολογίζει σε Σβεν Μπέντερ και Λεβίν Εζτουναλί, ενώ Μιρτσέα Λουτσέσκου για την Σαχτάρ έχει μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Κριβτσόβ, ο οποίος πάντως ταξίδεψε στην Γερμανία.

Για υπέρβαση στην Μαδρίτη η Γιουβέντους

Μετά τις ισοπαλίες με Κοπεγχάγη και Γαλατάσαράι, η Γιουβέντους θέλει να κάνει την υπέρβαση στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ, ενώ η οι Τούρκοι υποδέχονται τους Δανούς, στην άλλη αναμέτρηση του 2ου ομίλου.

Μόνο μία η απουσία για τον Κάρλο Αντσελότι, αυτή του Τσάμπι Αλόνσο, καθώς Μπέιλ, Μπενζεμά, Κοεντράο, και Βαράν έχουν επιστρέψει, αλλά βέβαια το επίπεδο ετοιμότητάς τους δεν αγγίζει το 100%.

Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει σε Μίρκο Βούτσινιτς, Στέφαν Λίχτσταϊνερ και Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Όσον αφορά στην Γαλατάσαράι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει στην διάθεσή του τους Χαμίτ Αλτιντόπ, Χακάν Μπαλτά και Γκιοκχάν Ζαν, ενώ ο Στάλε Σόλμπακεν της Κοπεγχάγης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Με "κασκόλ" PSG ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πριν τρεις εβδομάδες πέρασε από τις Βρυξέλλες και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και η Παρί Σεν-Ζερμέν. Για την ακρίβεια θέλει δύο νίκες των Γάλλων επί των Βέλγων στις επόμενες δύο αγωνιστικές, έτσι ώστε με θετικά αποτελέσματα επί της Μπενφίκα η ελληνική ομάδα να έχει το πάνω χέρι για πρόκριση μαζί με τους Παριζιάνους από τον 3ο όμιλο.

Ο τεχνικός των Βέλγων, Γιον φαν ντεν Μπρομ, εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Σιλβιό Προτό και Ρόναλντ Βάργκας, ενώ ο Λοράν Μπλαν δεν έχει στην διάθεσή του τον Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή για προσωπικό ζήτημα, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο Γάλλος προπονητής.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

"Πολίτες" στην Μόσχα

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκινά στις 19:00, με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται στην Μόσχα την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στην κλασική ώρα, στο άλλο ματς του 4ου ομίλου, η Μπάγερν υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν, με το "3 στα 3" να φαντάζει σχεδόν σίγουρο για τους Βαυαρούς.

Για ακόμη φορά οι απουσίες για τους Ρώσους είναι πολλές, καθώς ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν υπολογίζει στους Μάριο Φερνάντες, Τζαγκόεβ, Ράσμους Ελμ και Τσάουνα, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν οι Ακινφέεβ και Ντουμπιά.

Τα προβλήματα τελειώνουν για την Σίτι, καθώς Κομπανί και Ντεμιτσέλις επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως θα επιστρέψουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Για την Μπάγερν ο Τζερόν Μπόατενγκ είναι τιμωρημένος, ο Ντάντε τραυματίας, αλλά ο Ριμπερί προπονήθηκε και είναι στην διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ για τον τεχνικό της Βικτόρια Πλζεν, επέστρεψαν οι Μάριαν Τσιζόβσκι και Ντάβιντ Λιμπέρσκι.

Preview: Champions League (day 3 - part 2)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όλα τα ματς στην 3η μέρα της 2ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι που ξεκινά στις 19:00.

Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.

Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4, αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Group A

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σοθιεδάδ [Novasports 3]

Λεβερκούζεν - Σαχτάρ

Group B

Ρεάλ - Γιουβέντους [Novasports 2]

Γαλατάσαράι - Κοπεγχάγη

Group C

Μπενφίκα - Ολυμπιακός [ΔΤ]

Άντερλεχτ - Παρί Σεν-Ζερμέν [Novasports 1]

Group D

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι [Novasports 2 / 19:00]

Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν [Novasports 7]

Οι βαθμολογίες

Group A

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (5-3)

2. Σαχτάρ 4 (3-1)

3. Λεβερκούζεν 3 (4-5)

4. Σοθιεδάδ 0 (1-4)

Group B

1. Ρεάλ 6 (10-1)

2. Γιουβέντους 2 (3-3)

3. Κοπεγχάγη 1 (1-5)

4. Γαλατάσαράι 1 (3-8)

Group C

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 6 (7-1)

2. Ολυμπιακός 3 (4-4)

3. Μπενφίκα 3 (2-3)

4. Άντερλεχτ 0 (0-5)

Group D

1. Μπάγερν 6 (6-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-3)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-5)

4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-6)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ