CHAMPIONS LEAGUE

Ποτσετίνο: "Οφείλουμε σεβασμό στον Άγιαξ και στη διοργάνωση"

Tottenham coach Mauricio Pochettino waits for the start of the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Tottenham coach Mauricio Pochettino waits for the start of the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε ενόψει του πρώτου ημιτελικού CL με τον Άγιαξ πως αυτό που ξεχωρίζει την Τότεναμ τη φετινή σεζόν είναι η πίστη των παικτών ότι μπορούν να κατακτήσουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Άγιαξ και Τότεναμ συνθέτουν ένα από τα πιο απρόβλεπτα ζευγάρια που έχουν εμφανιστεί σε ημιτελικά Champions League την τελευταία δεκαετία, όμως το γεγονός αυτο δεν φέρνει την παραμικρή έξτρα πίεση στους Λονδρέζους.

Αυτό φρόντισε να το καταστήσει σαφές ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον τεχνικό των "σπερς" να κάνει λόγο για το πνεύμα νικητή που διακατέχει τους παίκτες του και να στέλνει το μήνυμα πως η Τότεναμ οφείλει να σεβαστεί τόσο τον αντίπαλό της όσο και το Champions League, μέσω της παρουσίας της στους πρώτους ημιτελικούς στην ιστορία της σε αυτή τη διοργάνωση.

"Η ευκαιρία να παίξουμε σε ημιτελικό Champions League δεν έρχεται τόσο συχνά, για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά για αυτόν το σύλλογο και πρέπει να δείξουμε σεβασμό για τη διοργάνωση και τον αντίπαλο. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Tottenham coach Mauricio Pochettino waves to the fans during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham coach Mauricio Pochettino waves to the fans during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Άγιαξ βρίσκεται απολύτως δίκαια εδώ, θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι", δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει του πρώτου ημιτελικού που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο "Γουέμπλεϊ", για να προσθέσει:

"Θα πρέπει να έχουμε τη σωστή συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Το πνεύμα που έχουμε χτίσει σε αυτή την ομάδα μας διδάσκει πως μπορούμε να αποκτήσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και ότι τα πάντα είναι δυνατά.

Αυτή είναι η δύναμή μας και αισθάνομαι πολύ τυχερός επειδή στην Τότεναμ η διοίκηση με υποστήριζε πάντα και μου επιτρέπει να εφαρμόζω τις αρχές μου".

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο Χάρι Κέιν θα λείπει από αυτό το μεγάλο ραντεβού της Τότεναμ λόγω τραυματισμού, ο Ποτσετίνο ήταν κατηγορηματικός: "Είναι πάντα ένα πρόβλημα όταν λείπουν παίκτες όπως εκείνος, αλλά πριν από το άτομο έρχεται πάντα το σύνολο, η ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson, AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ