CHAMPIONS LEAGUE

Ποτσετίνο: "Αδυνατούμε να σταθούμε σε δύο διοργανώσεις"

Ποτσετίνο: "Αδυνατούμε να σταθούμε σε δύο διοργανώσεις"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Τότεναμ χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες, προκειμένου να σταθεί σε υψηλό επίπεδο σε δύο μεγάλες διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής (22/11) αναμέτρησης απέναντι στη Μονακό, από την οποία η Τότεναμ γνώρισε μια ήττα που την "πέταξε" εκτός της συνέχειας του Champions League, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προχώρησε στην παραδοχή ότι η ομάδα του δεν έχει αρκετά “γεμάτο” ρόστερ ώστε να σταθεί σε υψηλό επίπεδο σε δύο διοργανώσεις αυτής της δυναμικότητας.

"Ίσως μετά από πέντε παιχνίδια, δεν έχουμε βγάλει την απαραίτητη ποιότητα για να σταθούμε σε δύο μεγάλες διοργανώσεις, όπως η Premier League και το Champions League.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δύο διοργανώσεις, αλλά χρειάζεται να δείξουμε περισσότερα, ίσως και να προσθέσουμε περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ”, είπε αρχικά ο Άγγλος τεχνικός και συμπλήρωσε:.

"Όταν έχεις προβλήματα, είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός και στις δύο διοργανώσεις. Είμαι αναστατωμένος με αυτό το παιχνίδι και τον τρόπο που δεχθήκαμε τα γκολ, αλλά ταυτόχρονα είμαι ήρεμος, επειδή ξέρω πως το πρότζεκτ μας δεν τελείωσε σήμερα.

Είναι καλό για την ομάδα να συνεχίσουμε στο Europa League και να προσπαθήσουμε να πάμε μακριά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ