CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Λίβερπουλ 0-1: Ο Μανέ πλήγωσε τους "δράκους"

Liverpool's Sadio Mane, left, scores his side's opening goal against Porto goalkeeper Iker Casillas during the Champions League quarterfinal, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Liverpool's Sadio Mane, left, scores his side's opening goal against Porto goalkeeper Iker Casillas during the Champions League quarterfinal, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Πόρτο μπήκε δυνατά και πίεσε ασφυκτικά την Λίβερπουλ, όμως ήταν οι "κόκκινοι" εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με δημιουργό τον Μοχάμεντ Σαλάχ και εκτελεστή τον Σαντιό Μανέ (VIDEO).

Η Λίβερπουλ δέχτηκε έντονη πίεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα και αυτό αποτυπώθηκε στις 14 τελικές προσπάθειες της Πόρτο μέχρι το 25', όμως τότε "μίλησε" η κλάση και η εμπειρία των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ που στην πρώτη τους τελική προσπάθεια βρήκαν δίχτυα.

Ο Σαλάχ έκανε τη μπαλιά-τρύπα για τον Μανέ στο 26ο λεπτό και ο Σενεγαλέζος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Πόρτο και νίκησε τον Ίκερ Κασίγιας για το 1-0, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ αλλά μετά τη χρήση του VAR να κατακυρώνεται.

Με το τέρμα μάλιστα αυτό, ο Μανέ έφτασε τα 14 γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League, όσα έχει και ο θρυλικός Ίαν Ρας, και ο μοναδικός που τον ξεπερνάει σε αυτό τον πίνακα είναι ο Στίβεν Τζέραρντ με 21 γκολ.

Συνολικά, αυτό είναι το 22ο φετινό γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το γκολ του Σαντιό Μανέ κόντρα στην Πόρτο:

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ