CHAMPIONS LEAGUE

Πολλά τα ερωτήματα για τον Ρουί Βιτόρια

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή της Μπενφίκα βρίσκεται από τις 2:00 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο αμφίβολος Σάλβιο και η αστοχία του Φερέιρα προβληματίζουν τον Ρουί Βιτόρια. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για τους "Αετούς της Λισαβόνας".

Η αποστολή της Μπενφίκα έφτασε αργά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/08) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (28/08) το απόγευμα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση στην Τούμπα η προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τα ερωτήματα σε σχέση με το σχήμα που θα παρατάξει ο Ρούι Βιτόρια είναι πολλά και αφορούν στην επιθετική της γραμμή. Ο Εδουάρδο Σάλβιο παραμένει αμφίβολος ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του Φακούντο Φερέιρα στη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Ο Βιτόρια ψάχνει να βρει λύσεις στο πρόσωπο του Ζοάο Φέλιξ που σκόραρε στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει είτε στη θέση του Σάλβιο αν ο Αργεντινός δεν μπορεί να αγωνιστεί είτε ακόμη και στην κορυφή επίθεσης προωθώντας ταυτόχρονα και τον πάντα επικίνδυνο Πίζι.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Μπενφίκα δεν έχει καταλήξει για την ώρα τουλάχιστον στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει κατά του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα στον οποίο η ομάδα του χρειάζεται απαραίτητα σκορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ