CHAMPIONS LEAGUE

Πολλά προβλήματα η Σπόρτινγκ ενόψει Ολυμπιακού

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή και εκεί στρέφει όλη την προσοχή του. Το Champions League και ο αγώνας με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μπορούν να περιμένουν...

Οι Πορτογάλοι πάντως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Τάκη Λεμονή, η οποία θα παίξει τα... ρέστα της στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" με τα "λιοντάρια", αφού θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Σπόρτινγκ θυμίζει... νοσοκομείο, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί τραυματίες, με έναν Ζόρζε Ζεσούς να περιμένει να δει ποιους εντέλει θα έχει στην διάθεσή του για την εντός έδρας μάχη με τον Ολυμπιακό.

Οι Κόατες (τιμωρημένος), και Ακούνια (θλάση) δεν παίζουν σίγουρα, σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του βασικού στόπερ της ομάδας, του Ματιέ, ενώ δύσκολα θα παίξει και ο Ντουμπιά. Αμφίβολοι είναι και οι Πιτσίνι, Κοεντράο και Καρβάλιο, που έχουν να παίξουν από τις 27 Οκτωβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ