ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης: Η αγκωνιά του Ράμος έσπασε τη μύτη του αντιπάλου του

Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης: Η αγκωνιά του Ράμος έσπασε τη μύτη του αντιπάλου του

Η Ρεάλ πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος κόντρα στην Πλζεν όμως εκείνος που έδωσε... σόου ήταν ο Σέρχιο Ράμος με... εγκληματική αγκωνιά που έκανε αντίπαλό του να ματώσει και να γίνει αλλαγή (VIDEOS).

Ο Σέρχιο Ράμος έχει αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων τη φήμη ενός φουλ δυναμικού μπακ που καταφεύγει ενίοτε και σε αθέμιτα μέσα για να εξουδετερώνει τους αντιπάλους του και ο ίδιος δεν κάνει το παραμικρό για να αλλάξει αυτό το προφίλ.

Αυτό τουλάχιστον αποδείχτηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Πλζεν κόντρα στην τοπική Βικτόρια, με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης να έχει στο ενεργητικό του ένα σκληρό μαρκάρισμα που δεν τον τιμάει ιδιαίτερα.

Ήταν η στιγμή που ο Μίλαν Χάβελ έκανε το κοντρόλ και προσπάθησε να αποφύγει με ωραία ντρίμπλα τον Ράμος, ο οποίος όμως τον έβγαλε νοκ-άουτ με αγκωνιά στη μύτη, με τον διαιτητή να μην... συγκινείται πάντως από την αιμοραγία του παίκτη των γηπεδούχων και να μην βγάζει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Σε αντίθεση πάντως με τον διαιτητή, οι χρήστες των social media δεν ήταν το ίδιο ανεκτικοί με τον Ράμος και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον "κράξουν" για τη συμπεριφορά του, με το φάουλ μάλιστα αυτό να φέρνει την αναγκαστική αποχώρηση του "θύματος" από τον αγωνιστικό χώρο στο 38' και την είσοδο του Πετρτζέλα στη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ