CHAMPIONS LEAGUE

Πίζι: "Εάν παίξουμε έτσι στην Τούμπα, θα προκριθούμε"

Benfica's Pizzi celebrates scoring his side's first goal from a penalty kick during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Pizzi celebrates scoring his side's first goal from a penalty kick during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο σκόρερ του γκολ της Μπενφίκα στην ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ, Πίζι, εκτίμησε ότι η πορτογαλική ομάδα θα προκριθεί εάν δείξει την ίδια εικόνα και στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε χάρη στο γκολ του Αμρ Ουάρντα με την ισοπαλία (1-1) από τη Λισαβόνα και θα υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει στη ρεβάνς της Τούμπας με στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Η Μπενφίκα προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίζι - ύστερα από αμφισβητούμενη υπόδειξη του Μίλοραντ Μάζιτς- στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πορτογάλος εκτίμησε ότι με αυτή την εικόνα, η ομάδα της Λισαβόνας θα προκριθεί στη Θεσσαλονίκη.

"Δείξαμε προσωπικότητα, το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό κι εάν τελειώναμε τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε δύο ή τρία γκολ. Εάν παίξουμε έτσι στην Τούμπα, θα περάσουμε. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες, παίξαμε στην Τουρκία. Θα προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε", υποστήριξε ο Πίζι.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ