CHAMPIONS LEAGUE

Πικέ: "Έπαιζαν με τη φωτιά"

Πικέ: "Έπαιζαν με τη φωτιά"

Να μην ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα τους κάλεσε τους Μαδριλένους ο Ζεράρδ Πικέ, αντιμετωπίζοντας την αποβολή του Πέπε ως φυσικό επακόλουθο του "βίαιου" παιχνιδιού που έκανε από την αρχή η Ρεάλ. "Δίκαιη" χαρακτήρισαν την αποβολή και οι Τσάβι, Βίγια.

Το παιχνίδι είχε πολλές σκληρές μονομαχίες, με τον Πικέ να είναι πρωταγωνιστής και νικητής σε πολλές από αυτές.

Κάποιες βέβαια ξέφυγαν από το μέτρο και κατά τον Ισπανό στόπερ αυτό ήταν λογικό να συμβεί. " Για την αποβολή του Πέπε; Έπαιζαν στο όριο της βιαιότητας και αν παίζεις με τη φωτιά, στο τέλος καίγεσαι".

" Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ζητά δικαιολογίες, κάθε φορά τα ίδια. Εδώ σχεδόν δεν ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο", σχολίασε δηκτικά ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Τσάβι: "Δίκαιη αποβολή, δίκαιο αποτέλεσμα"

Ο μέσος των Καταλανών στάθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία αμφιβολία για το ότι η προβολή του Πέπε έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.

" Μιλάμε για ποδόσφαιρο και σ' αυτό περιλαμβάνονται και οι διαιτητικές αποφάσεις. Η αποβολή του Πέπε είναι δίκαιη. Είναι πεντακάθαρη κόκκινη, δεν μπορείς να επιτρέψεις κάτι τέτοιο. Ήταν μία άσχημη προβολή που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό".

" Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη. Είμαστε η μόνη ομάδα που θέλει να παίζει πρωτόβουλα, με όρεξη. Για τον Μουρίνιο δεν θέλω να μιλήσω. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, τεράστιο. Είναι δίκαια όλα όσα έγιναν, και η αποβολή και το αποτέλεσμα".

Βίγια: "Καθοριστική, αλλά καθαρή, η αποβολή"

Ο Νταβίντ Βίγια, που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασίγιας, υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κάλεσε τους ανθρώπους της Ρεάλ να σκεφτούν για ποιο λόγο ήρθε η αποβολή, που ήταν ξεκάθαρη.

" Ήμαστε ανώτεροι. Το να μείνεις με 10 είναι καθοριστικό, αλλά έμειναν με 10 από μια καθαρή κόκκινη κάρτα. Σίγουρα η κάρτα περιπλέκει τα πράγματα, αλλά πρέπει να σκεφτείς γιατί ήρθε".

" Από κει και πέρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο πρωτάθλημα, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό προβάδισμα. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ