CHAMPIONS LEAGUE

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έξω από το γήπεδο

Red Star soccer fans light torches during a Serbian National soccer league derby match between Red Star and Partizan in Belgrade, Serbia, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star soccer fans light torches during a Serbian National soccer league derby match between Red Star and Partizan in Belgrade, Serbia, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε κεκλεισμένων των θυρών τη Ζάλτσμπουργκ αλλά περισσότεροι από 4.000 φίλοι της ομάδας του Μιλόγεβιτς βρέθηκαν έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους. (VIDEO)

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Τρίτη το βράδυ τη Ζάλτσμπουγκ στο πρώτο ματς των play offs του Champions League με την αναμέτρηση να γίνεται σε άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι των Σέρβων όμως βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα πίσω από το πέταλο όπου είδαν το ματς από γιγαντοοθόνη και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα και ο Ερυθρός Αστέρας θα διεκδικήσει την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στην Αυστρία.


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ