CHAMPIONS LEAGUE

Πέναλτι ή ο Λεβαντόβσκι σπρώχνει τον Κοσιελνί και πέφτει;

Arsenal's Laurent Koscielny, right, fouls Bayern's Robert Lewandowski to concede a penalty during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Laurent Koscielny, right, fouls Bayern's Robert Lewandowski to concede a penalty during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η υπόδειξη πέναλτι του Τάσου Σιδηρόπουλου σε ανατροπή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μέσα στην μεγάλη περιοχή απ' τον Λοράν Κοσιελνί αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ. Ψηφίστε στο POLL του Sport24.gr αν υπάρχει παράβαση πάνω στον Πολωνό στράικερ.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε σαν σίφουνας κι απ' το Λονδίνο, επικρατώντας με 5-1 της Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Champions League. Οι Βαυαροί πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά με συνολικό σκορ 10-2(!) και έστειλαν μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου ενόψει της συνέχειας.

Παρ' όλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο ισοφάρισε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προκάλεσε την αντίδραση τόσο των βρετανικών ΜΜΕ όσο και των φιλάθλων της Άρσεναλ. Στο 53ο λεπτό, ο Λοράν Κοσιελνί "μονομάχησε" μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έπεσε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος όχι μόνο έδειξε την "άσπρη βούλα", αλλά απέβαλε και λανθασμένα τον αμυντικό των "κανονιέρηδων", αφού η κίνησή του δεν επιφέρει την απευθείας κόκκινη κάρτα με βάση τους νέους κανονισμούς. Μάλιστα, στο ριπλέι φαίνεται πως ο Λεβαντόβσκι περισσότερο κερδίζει το πέναλτι, παρά ο Κοσιελνί υποπίπτει στην παράβαση.

Δείτε το VIDEO:

Ψηφίστε στο POLL του Sport24.gr

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ