CHAMPIONS LEAGUE

Παρί Σεν Ζερμέν: Υποδέχεται την Ρεάλ χωρίς Νεϊμάρ - Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Με δύο σημαντικότατες απουσίες αναμένεται ν' αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο Νεϊμάρ, τραυματίας ο Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τετάρτη (18/9, 22:00) την Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των δύο κορυφαίων ομάδων στο Champions League. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ, όλα δείχνουν πως θα πάει χωρίς τα μεγάλα "όπλα" στην πρώτη μάχη για την πρωτιά του ομίλου.

Ο Νεϊμάρ που επέστρεψε και εντυπωσίασε μ' ένα φανταστικό γκολ στο ματς με το Στρασβούργο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Βραζιλιάνος είναι αποκλεισμένος για τρία ευρωπαϊκά ματς λόγω τιμωρίας που προήλθε μέσω δηλώσεών του στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι στους "16".

Πέραν του "Νέι", όμως, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ελάχιστες πιθανότητες ν' αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συγκεντρώνει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός, παρότι προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα και έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, ο Τόμας Τούχελ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και το ενδεχόμενο να υποτροπής.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ