CHAMPIONS LEAGUE

Παρί - Μπάγερν: Ο Αλάμπα παρηγόρησε τον Νεϊμάρ που έβαλε τα κλάματα

Παρί - Μπάγερν: Ο Αλάμπα παρηγόρησε τον Νεϊμάρ που έβαλε τα κλάματα

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και κατέκτησε το Champions League. Στην λήξη της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε κλάματα, με τον Ντάβιντ Αλάμπα να τον παρηγορεί.

Μία πάρα πολύ όμορφη στιγμή αποτυπώθηκε στη λήξη του τελικού του Champions League. Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 1-0 και κατέκτησε την 6η της κούπα, με τους παίκτες των Βαυαρών να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Από την άλλη, η απογοήτευση και η στεναχώρια ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών της γαλλικής ομάδας. Μάλιστα, ο Νεϊμάρ έβαλε τα κλάματα από την συναισθηματική φόρτιση του τελικού. Ο αντίπαλος του, Ντάβιντ Άλαμπα, τον πήρε αγκαλιά και τον παρηγόρησε, ενώ το ίδιο έκανε πριν την απονομή και ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ.

Bayern's head coach Hansi Flick comforts PSG's Neymar after the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's head coach Hansi Flick comforts PSG's Neymar after the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) AP

Δείτε το βίντεο με την όμορφη στιγμή ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Αλάμπα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ