CHAMPIONS LEAGUE

Παπουλής: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις"

Ο Φώτης Παπουλής με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο Ολυμπιακός - Ομόνοια για τα play offs Champions League
Ο Φώτης Παπουλής στο Ολυμπιακός - Ομόνοια για τα play offs Champions League EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Παπουλής στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς, όμως επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας χάρη στα γκολ των Βαλμπουενά με πέναλτι στο 69ο λεπτό και του Ελ Αραμπί στο 90+2' και έχει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς των playoffs του Champions League.

Ο Φώτης Παπουλής μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Για 70 λεπτά ήμασταν καλά τακτικά. Ξέραμε τι να περιμένουμε και ήμασταν διαβασμένοι. Από ένα λάθος δικό μας με το πέναλτι, δώσαμε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα και μετά η ψυχολογία άλλαξε.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε ένα top level. Εμείς χτίζουμε μια ομάδα. Δίκαια βρισκόμαστε εδώ, από εκεί και πέρα σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά από μια αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ήρθε η πίεση και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ

Πρέπει να δουλέψουμε σε τακτικά θέματα και να διεκδικήσουμε κάτι στη ρεβάνς. Το 2-0 είναι ένα σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Μπορεί εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ στο δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα δουλέψουμε για τη ρεβάνς. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ