CHAMPIONS LEAGUE

Παπασταθόπουλος: "Μπορεί να ανταπεξέλθει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός"

Παπασταθόπουλος: "Μπορεί να ανταπεξέλθει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για το Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός και είπε πως οι Πειραιώτες μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Την πίστη του πως οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα "Real News", αν και αναγνωρίζει την δυναμική των Βαυαρών.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ είπε: "Για την Μπάγερν δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που λειτουργεί ομάδικά και αξιοποιεί στο 100% τα προτερήματά της. Κίνδυνος δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σίγουρα είναι σε φουλ φόρμα, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές της, σε όποια γραμμή κι αν αγωνίζονται.

Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, είτε στο Μόναχο είτε εκτός έδρας, ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει στον Ολυμπιακό να κάνει την προσπάθειά του.

Είμαι της άποψης πως όταν συμμετέχεις σε αυτό το υψηλό επίπεδο αγώνων πρέπει πάντα να κυνηγάς όλα τα ματς. Και θεωρώ ότι οι παίκτες του είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, χωρίς να σκέφτονται από τώρα το επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ