CHAMPIONS LEAGUE

Παπασταθόπουλος: "Δεν πανηγύρισα μόνο και μόνο από σεβασμό"

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με το ΑΠΟΕΛ κι όπως εξήγησε δεν πανηγύρισε το γκολ του ως ένδειξη σεβασμού στην κυπριακή ομάδα. (video)

Με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλο από κεφαλιά στο 67' ισοφάρισε η Ντόρτμουντ το ΑΠΟΕΛ στο ματς της Λευκωσίας, όπου οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 62' με τον Ποτέ.

Αυτό το αποτέλεσμα (1-1) έμελλε να είναι και το τελικό με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό της γερμανικής ομάδας να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Όπως εξήγησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, προέβη σε αυτήν την ενέργεια μόνο και μόνο από σεβασμό προς το γεγονός ότι σκόραρε απέναντι σε ομάδα της Κύπρου. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cytavision:

Για το άσχημο αποτέλεσμα για την Ντόρτμουντ: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Θα παλέψουμε να δούμε να μπορούμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση".

Για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ: "Το ΑΠΟΕΛ έχει μια πολύ καλή ομάδα. Μάλλον πολλοί την έχουν υποτιμήσει αλλά βλέπουμε ότι σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, συγχαρητήρια στην ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε επιθετικά αυτά που βγάζουμε συνέχεια και δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ".

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ του: "Δεν πανηγύρισα το γκολ μου μόνο και μόνο από σεβασμό".

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ