CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ: Με ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ στα playoffs του Champions League

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που αποκλείσει τον Άγιαξ, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ προκειμένου να μπει στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Με το νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα διεξαχθεί στην έδρα της Καραμπάγκ ή του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 27 ή 28 του ίδιου μήνα.

O ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Καραμπάγκ στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με 2-0 στο Αζερμπαϊτζάν και 1-0 στην Τούμπα. Αντίθετα, με τον ΑΠΟΕΛ θα έχει υπάρξει κόντρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, τη σεζόν 1973/74, ο ΑΠΟΕΛ είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας δύο ήττες με 4-1 στην Τούμπα και 3-1 στη Λευκωσία από τον Δικέφαλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ