ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούρος Τσόσιτς: "Ντρέπομαι, αυτό που είδατε δεν είμαι εγώ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ούρος Τσόσιτς σχετικά με την ενέργειά του να τραβήξει στο 76' του Μπάγερν - ΑΕΚ την κοτσίδα του Νίκλας Χουλτ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 2-0, αλλά αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση στον κόσμο ήταν το επεισόδιο Τσόσιτς - Χουλτ με τον Σέρβο να τρέχει στο 76' και να τραβάει από την κοτσίδα τα μαλλιά του Σουηδού συμπαίκτη του.

Γι' αυτή την ενέργειά του στόπερ της πρωταθλήτριας δήλωσε μετανιωμένος: " Νιώθω πολύ άσχημα. Τώρα θέλω να πω συγγνώμη σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλους στην ομάδα. Ακόμα, στους οπαδούς, όχι μόνο σε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά και σε αυτούς που έμειναν πίσω στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι έκανα κάτι ηλίθιο. Είπα κάτι που δεν έπρεπε να πω την ώρα του αγώνα.

Αντέδρασα με ηλίθιο τρόπο. Πρέπει να μάθω από αυτό. Τα έχω καλά όμως μαζί του και δεν έχουμε πρόβλημα εκτός αγωνιστικού χώρου. Συνέχεια γελάμε μαζί. Ξαναλέω ότι αυτό που έκανα ήταν ηλίθιο και ζητάω πάλι συγγνώμη από αυτούς που είδαν το παιχνίδι. Δεν ήταν ωραία εικόνα ούτε για την ΑΕΚ, ούτε για εμένα, ούτε για αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Είμαστε συμπαίκτες και πρέπει να είμαστε μαζί. Είδα το περιστατικό σε video και μπορώ να πω ότι ντρέπομαι γι αυτό που έκανα. Μίλησα μαζί του στα αποδυτήρια. Δεν θα ξανακάνω κάτι τέτοιο, δεν ήμουν εγώ.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι τύπος που θέλει να κάνει χαβαλέ και να τα έχει καλά με όλους. Με αυτό που έκανα, δεν είμαι εγώ. Εγώ δεν ενεργώ έτσι, δεν σκέφτομαι έτσι, δεν είμαι έτσι στο γήπεδο, ούτε στην ιδιωτική μου ζωή. Δεν έχω δικαιολογία".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ