CHAMPIONS LEAGUE

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Ο Λαόθ θα διευθύνει την ρεβάνς στην Κύπρο

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Ο Λαόθ θα διευθύνει την ρεβάνς στην Κύπρο
EUROKINISSI

Ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ θα διευθύνει τον δεύτερο αγώνα των playoffs του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια στην Κύπρο. Έχει ξανασφυρίξει αγώνα των "ερυθρόλευκων".

Ενας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς με την Ομόνοια την προσεχή Τρίτη (29/9, 22:00) στα playoffs του Champions League, στον επαναληπτικό της νίκης των "ερυθρόλευκων" με 2-0. Ο λόγο για τον Ισπανό Αντόνιο Ματέου Λαόθ.

Ο Ισπανός διαιτητής έχει διευθύνει αγώνα των "ερυθρόλευκων" στο Champions League. Συγκεκριμένα, ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2019, όταν η ομάδα του Πειραιά είχε πάρει τη νίκη με 2-1 με δύο γκολ του Πάρντο.

Βοηθοί του Λαόθ στον αγώνα της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό θα είναι οι συμπατριώτες του Πάου Σεμπριάν Ντεβίς και Ρομπέρτο Ντίας Πέρεθ ντε Παλομάρ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ισπανός Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο.

ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Εν αναμονή της ρεβάνς, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας υποβλήθηκαν σε ακόμα ένα τεστ κορονοϊού, το τρίτο μέσα σε μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο μετά τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχε βρεθεί θετικό κρούσμα σε παίκτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομα, αλλά ούτε και αν πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ