CHAMPIONS LEAGUE

Ομόνοια: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

To Yπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε πως βρέθηκε και δεύτερος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας θετικός στον κορονοϊό δύο ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (29/09, 22:00).

Mε δελτίο τύπου το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ενημέρωσε πως μετά από επανέλεγχο που έκανε η Ομόνοια, εντοπίστηκε δεύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας θετικός στον κορονοϊό, δύο ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (29/09, 22:00) για τα playoffs του Champions League.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (25/09) η κυπριακή ομάδα πως αίκτης της Ομόνοιας βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ακολουθηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ και της UEFA.

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,338 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 12 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Συγκεκριμένα, 1 από πρόγραμμα ελέγχου 3,000 ατόμων στην Επαρχία Λάρνακας: Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΣΙΛ Λύσης. Αναφέρει ότι είχε καταρροή.

4 από ιδιωτική πρωτοβουλία:

Το ένα κρούσμα είναι μαθήτρια που φοιτά σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Λεμεσού. Ανέφερε πυρετό στις 18/9.

Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ