CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Βάσεις πρόκρισης με γκολάρα του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Βάσεις πρόκρισης με γκολάρα του Ελ Αραμπί
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην Λευκωσία για τη ρεβάνς με την Ομόνοια, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να γράφει το 2-0 στο 92' με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής (VIDEO).

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στο 59' στη θέση του Φορτούνη στο ματς του Ολυμπιακού κοντρα στην Ομόνοια και παρά το γεγονός πως ήταν μέσα στις φάσεις μπορούσε να τα βάζει με την τύχη του αλλά και με τον εαυτό του καθώς δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67' έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Ραφίνια, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς ενώ στο 80' είδε τον Φαμπιάνο να του στερεί το γκολ όταν απογειώθηκε στη δεξιά γωνία του και κατέβασε την τρομερή κεφαλιά του.

Ωστόσο, ο Μαροκινός δεν τα παράτησε παρά τις τρεις χαμένες ευκαιρίες και δικαιώθηκε στο φινάλε. Συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του με ωραία κίνηση εκτός περιοχής, για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βραζιλιάνου κίπερ της κυπριακής ομάδας με ασύλληπτο σουτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Με πέναλτι Βαλμπουενά το 1-0
Ολυμπιακός - Ομόνοια: Το μονοκόμματο του Φορτούνη που έφυγε άουτ
Ολυμπιακός - Ομόνοια: Η ευκαιρία του Χασάν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ