CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Το μονοκόμματο του Φορτούνη που έφυγε άουτ

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Το μονοκόμματο του Φορτούνη που έφυγε άουτ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πλησίασε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Ομόνοια, με τον Βαλμπουενά να βρίσκει τον Φορτούνη με ωραία ατομική ενέργεια και τον Τρικαλινό άσο να στέλνει τη μπάλα άουτ με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ (VIDEO).

To πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League θύμισε έντονα την εικόνα των Πειραιωτών στην πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Όπως και στο ματς με τους Αρκάδες που δεν έθελξαν με την απόδοσή τους στο πρώτο 45λεπτο έτσι και αυτό με την κυπριακή ομάδα δεν ανέβασαν στροφές, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή να έρθει στο 36' με την κεφαλιά του Χασάν.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε πάντως μία ακόμα καλή στιγμή για να σκοράρει με πρωταγωνιστές τους Ματιέ Βαλμπουενά και Κώστα Φορτούνη.

Ο Γάλλος κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή της Ομόνοιας και την κατάλληλη στιγμή -μετά από διαδοχικές προσποιήσεις- έβγαλε τη σέντρα με το δεξί βάζοντας σημάδι τον αμαρκάριστο Φορτούνη, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Η ευκαιρία των ερυθρόλευκων με την κεφαλιά του Χασάν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ