CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι ισοφάρισε σε 1-1 για τους Βαυαρούς

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν χάρηκε πολύ το προβάδισμά του καθώς 11 λεπτά μετά το γκολ του Ελ Αραμπί, η Μπάγερν έκανε το 1-1 με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο Φάληρο με τον Ελ Αραμπί στο 23' και ξεσήκωσε το κοινό του όμως η Μπάγερν κατάφερε να βρει την αυτοσυγκέντρωσή της μετά το αρχικό σάστισμα και στο 34' έφτασε στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά και κεφαλιά που κέρδισαν οι Βαυαροί μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Μίλερ έκανε το μονοκόμματο σουτ υποχρεώνοντας τον Ζοζέ Σα σε μία τρομερή επέμβαση, για να πάρει το ριμπάουντ ο Πολωνός αρχισκόρερ και να κάνει το 1-1 με άπιαστο σουτ.

Σημειώνεται πως με αυτό το γκολ, ο "Λέβα" μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως έχει σκοράρει στα 11 από τα 12 φετινά ματς της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις (δεν έχει βρει δίχτυα μόνο στο Super Cup με την Ντόρτμουντ), μετρώντας συνολικά 17 γκολ.

Επιπλέον, ο φορ των Βαυαρών έφτασε τα 57 γκολ στο Champions League και ανέβηκε μόνος στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών (άφησε 6ο τον Φαν Νίστελροϊ που έχει 56), πίσω μόνο από τους Ρονάλντο (127), Μέσι (112), Ραουλ (71) και Μπενζεμά (60).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ