CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Μείωσαν με Γκιλιέρμε οι ερυθρόλευκοι

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν χάρη σε γκολ του Βραζιλιάνου μέσου του, Γκιλιέρμε, στο στο 79ο λεπτό του ματς. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με κεφαλιά νίκησε τον Μάνουελ Νόιερ - η μπάλα πέρασε τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Γερμανός - κι άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν χάρηκαν πολύ το προβάδισμά τους καθώς 11 λεπτά μετά το γκολ του Μαροκινού, η ομάδα του Μονάχου έκανε το 1-1 με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ο 31χρονος Πολωνός επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Μετά από το κόρνερ του Φιλίπε Κουτίνιο στο 62ο λεπτό επικράτησε σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού και η μπάλα έφτασε στον Λεβαντόβσκι, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Ζοζέ Σα. Η Μπάγερν έκανε το 1-3 με γκολάρα του Κορεντέν Τολισό.

Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-3 στο 79ο λεπτό. Σούταρε ο Γκιλιέρμε, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Τιάγκο και μπέρδεψε τον Νόιερ για να καταλήξει στα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ