CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Με Πόρτο ή Κρασνοντάρ στα playoffs του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού Πόρτο - Κρασνοντάρ προκειμένου να μπει στους ομίλους του Champions League.

Με το νικητή του ζευγαριού Πόρτο - Κρασνοντάρ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ.

Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ η ρεβάνς στην έδρα μία εκ των Πόρτο ή Κρασνοντάρ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 27 ή 28 του ίδιου μήνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έντονο παρελθόν με την Πόρτο στην κορυφαία τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, αφού την έχουν αντιμετωπίσει άλλες έξι φορές στους ομίλους του Champions League, μετρώντας τρεις νίκες, δύο ήττες, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Αντίθετα, δεν υπάρχει προϊστορία με την Κρασνοντάρ, στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μία φορά σε φιλικό αγώνα το 2014, με τους Ρώσους να επικρατούν 2-0.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ