CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Με Ομόνοια στα playoffs του Champions League

Ολυμπιακός: Με Ομόνοια στα playoffs του Champions League

Η Ομόνοια νίκησε 4-2 στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα (1-1 η κανονική διάρκεια) και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα playoffs του Champions League. (VIDEO)

Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, που θα γίνουν στις 23 και στις 29 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της Κύπρου επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα στο ΓΣΠ, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός είχε δώσει φιλικό με την Ομόνοια στις 29 Ιουλίου στο Ρέντη και είχε επικρατήσει με 3-0. Τώρα θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άξιο αναφοράς ότι το "τριφύλλι" έφτασε ως εδώ, έχοντας αποκλείσει τις Αραράτ και Λέγκια Βαρσοβίας μέσω παρατάσεων.

Ό,τι κι αν συμβεί με τον Ολυμπιακό, η Ομόνοια έχει εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Europa League και είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε γκρουπ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ολυμπιακός: Με Ομόνοια στα playoffs του Champions League
CH. SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη του τη διάρκεια. Ευκαιρίες εκατέρωθεν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λούφτνερ άνοιξε το σκορ στο 31' με κεφαλιά, αλλά οι Σέρβοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 45'+1' με κεφαλιά του Ίβανιτς, έπειτα από σέντρα του Μπεν από δεξιά.

Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες, καμία δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, αλλά όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του, ήταν προσεκτικές στην άμυνα για να μη γίνει η... ζημιά. Στη διαδικασία των πέναλτι η Ομόνοια ήταν πιο ψύχραιμη. Ντέγενεκ και Φαλτσινέλι δεν έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και οι Κύπριοι πέρασαν στα playoffs.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το Live της αναμέτρησης

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Λούφτνερ - 45'+1' Ίβανιτς

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (90'+3' Κούσουλος), Λούφτνερ, Λέτσιακς, Παπουλής (98' Λοΐζου), Τζόρντι Γκόμεθ, Βίτορ Γκόμες, Φερέιρα Ντος Σάντος (118' Ασάντε), Μπουτεάκ, Κακουλής (65' Σενέ).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Μπόρχαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγενεκ, Ρόντιτς (106' Γκάιτς), Κάνγκα, Σανόγκο Τζούνιορ, Ίβανιτς (81' Γιόβαντσιτς), Μπεν, Κάταϊ (101' Γκάβριτς), Βουκάνοβιτς (89' Φαλτσινέλι).


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Ευστόχησε ο Γκάβριτς, 0-1 ο Ερυθρός Αστέρας.

Ευστόχησε ο Τζόρντι Γκόμες, 1-1 η Ομόνοια.

Ευστόχησε ο Μπεν, 1-2 ο Ερυθρός Αστέρας.

Ευστόχησε ο Βίτορ Γκόμες, 2-2 η Ομόνοια.

Ο Φαμπιάνο απέκτουσε την εκτέλεση του Φαλιτσινέλι.

Ευστόχησε ο Ασάντε, 3-2 η Ομόνοια.

Ο Φαμπιάνο απέκρουσε την εκτέλεση του Ντέγενεκ.

Ευστόχησε ο Λέγιακς, 4-2 η Ομόνοια!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

23 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός - Ομόνοια (22.00)

29 Σεπτεμβρίου

Ομόνοια - Ολυμπιακός (22.00)

Photo credits: Omonoia fc facebook

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ